Odgaard på liste over verdens største talenter

Jens Odgaard er til stede på den engelske avis, The Guardians, liste over de 60 største talenter fra årgang 1999. Odgaard er eneste dansker på listen.

Der er ingen tvivl om, at Jens Odgaard fra Lyngby Boldklub er et kæmpe talent. Det har vi vidst i Danmark længe. Nu har udlandet også fået øjnene op for den 17-årige angriber. Odgaard figurerer nemlig på The Guardians liste over verdens 60 største talenter fra årgang 99.

Jens Odgaard har indtil videre i denne Alka Superliga-sæson fået spilletid i hele tre kampe. Han er samtidig en vigtig figur på de danske ungdomslandshold. I alt har unge Odgaard spillet 27 ungdomslandsholdskampe med 12 mål til følge.

The Guardian skriver bl.a. om Jens Odgaard, at han bliver sammenlignet med Marco van Basten. De nævner endvidere, at han er en naturlig angriber med en stærk venstrefod. Han er fysisk stærk, men har samtidig en god teknik, plus at Odgaard har en evne til at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.

Listen omfatter også store talenter som Gianluigi Donnarumma fra AC Milan og Vlad Dragomir fra Arsenal. Listen kan findes her.

In this article