Odgaard scorer i pokalskuffelse

Embed from Getty Images

Selvom at Jens Odgaard, 17, fik scoret til 3-0 og at kampen så slut ud, var den det slet ikke – Kjellerup slog nemlig tilbage og gik videre med samlet 4-3.

En af sæsonens største skuffelser kunne opleves tirsdag aften da Lyngby og Kjellerup spillede pokalkamp. Ved pausen var Lyngby ellers foran 3-0, men alligevel, efter en miserabel anden halvleg, formåede holdet at smide den store føring og til sidst at ryge ud til 2. Divisionsholdet fra Kjellerup.

Jens Odgaard, 17, havde fået chancen fra start og efter en halv times spil forøgede han Lyngbys føring til hele 3-0 og det så da ud som om, at Kjellerup ville få sig en lærestreg. Men sådan skulle det som sagt ikke gå. Jesper Nielsen, Kristoffer Lind og til sidst Mikkel Dahl sørgede for at kampen gik ud i forlænget spilletid – og gæt hvad. Kjellerup gjorde det færdigt. Den tidligere Viborg-spiller Patrick Nielsen fik i det 109. spilleminut scoret til 4-3 og målet sikrede altså Kjellerup sejren og det videre avancement fra turneringen.

Odgaard og Lyngby Boldklub er dermed ude af pokalturneringen, imens at Kjellerup er videre til næste runde.

 

In this article