Oskar Snorre fra Lyngby Boldklub forlænger til 2019

Det 17-årige målmandstalent, Oskar Snorre, er i dag blevet udstyret med en kontraktforlængelse af Lyngby Boldklub. Kontraktforlængelsen gælder til 2019.

Målmandstalentet Oskar Snorre begår sig til dagligt på klubbens U/19-hold, som pt. ligger på en niende plads i Ligaen. Efter hans kontraktforlængelse i dag, får målmandstalentet lov til at træne med Superliga-truppen lejlighedsvist. Lyngby Boldklubs cheftræner, David Nielsen, mener at klubben har det perfekte setup for at videreudvikle talentet:

– Selvom Snorre ikke træner med Superliga-holdet på fuld tid, så har han som yngste målmand i gruppen muligheden for at læne sig op af nogle fantastiske mentorer og sparringspartnere i Jesper Hansen og Andreas Larsen, der virkelig hjælper og guider ham til hver eneste træning. Sammen med vores målmandstrænere Niels-Christian og Rene Christensen har vi det helt rigtige setup til at videreudvikle Snorre til et højt niveau, fortæller David Nielsen til Lyngby Boldklubs hjemmeside.

David Nielsen tilføjer, at udover Oskar Snorres store potentiale, så er hans indstilling til træning også imponerende:

– Snorres potentiale er enormt, og med hans indstilling og tilgang til sin træningshverdag har han alle forudsætninger for at blive en topmålmand for Lyngby Boldklub i fremtiden. Så vi er ekstremt glade for, at Snorre har forlænget sin aftale med os, fortæller David Nielsen.

Oskar Snorre har været fast inventar på klubbens ungdomshold siden han ankom til Lyngby Boldklub som 13-årig. Han har også været fast mand i landsholds-regi, hvor det i alt er blevet til 15 ungdomslandskampe for U/16, U/17 og U/18. Da Danmark spillede U/17-EM i maj måned, var han ligeledes fast mand på holdkortet.

Oskar Snorres kontrakt udløber d. 30. Juni 2019.

 

In this article