Ottesen inden Anderlecht: Jo flere fans jo bedre

FC Midtjyllands U/19-hold spiller i aften returopgør mod Anderlecht i UEFA Youth League. FCM-keeper Oliver Ottesen håber på mange tilskuere.

I sidste sæson spillede FC Midtjyllands U/19-hold med i UEFA Youth League, hvor de nåede helt til ottendedelsfinalen mod FC Barcelona, efter at have vundet over FC Saburtalo, Legia Warszawa og Atlético Madrid.

Og netop da Atlético Madrid var modstandere til midtjyderne, var det i Herning på MCH Arena hvor cirka 2500 tilskuere dukkede op for at støtte holdet. Og nu hvor de igen får lov til at spille på MCH Arena og har et godt udgangspunkt for at gå videre, efter de hev et 0-0 resultat med hjem nede fra Belgien, håber ”ulvenes” keeper, Oliver Ottesen, at der kommer endnu flere og hepper.

– Det er jo fedt med en masse opbakning, hvilket let kan gå hen og blive en afgørende faktor for os. Det kan også være med til, at give os spillere de ekstra procenter, som vi vil kunne drage fordel af. Så jo flere mennesker som kommer på stadion i morgen, jo bedre vil det være, siger Ottesen til D’ BOLD.

Ottesen var også målmand for U/19-holdet i flere kamp i Youth League i sidste sæson, da holdets førstemålmand, Andreas Raahauge, var med Superligaholdet på tur, da han agerede andenmålmand, fordi Mikkel Andersen stod på mål og Johan Dahlin var skadet. Og Ottesen er glad for at være med igen.

– Det er selvfølgelig fedt at være med i turneringen igen i år. Sidste år var en kæmpe oplevelse for os, da vi kom helt til ottendedelsfinalen, og vi håber på at kunne gentage succesen igen. Men vi ved godt, at det bliver svært. Specielt efter at have trukket semifinalisten fra sidste år, Anderlecht. Men vi fik et godt udgangspunkt med dernede fra og håber på at gøre det færdigt på hjemmebane, fortæller Oliver Ottesen og fortsætter:

– Jeg forventer at kampen bliver en tæt kamp, som meget let kan gå hen og blive afgjort på marginalerne. Men vi har troen på, at vi kan skabe en godt resultat og gå videre til næste runde.

Kampen fløjtes i gang klokken 19:00 på MCH Arena i Herning.

In this article