Unge AaB’ere imponerer i venskabskamp for U/20-landsholdet

Jannik Pohl var dagens mand i gårsdagens venskabskamp for U/20-landsholdet imod Finland, som blev vundet med 3-1.

Jannik Pohl spillede hovedrollen, imens at Rasmus Thellufsen, 19, pyntede af, da Danmarks U/20-landshold besejrede Finland med 3-1. Godt og vel efter en times spil var kampen reelt afgjort og det var efter at Pohl i det 53. minut satte sin anden scoring i nettet.

Jannik Pohl var dog, som sagt, ikke den eneste AaB´er som shinede i det finske. Også Rasmus Thellufsen, 19, gjorde sig positivt bemærket. Den unge midtbanespiller omsatte sin chance og fuldendte den store sejr – også selvom at finnerne til sidst fik reduceret ved Elias Ahde.

Finnerne er ikke det eneste hold som Danmark møder ved venskabsturneringen. Også vores svenske naboer deltager, og det er netop dem, som U/20-drengene står over for på mandag når de to hold tørner sammen.

In this article