Rezan Corlu jagter spilletid i Brøndby

Rezan Corlu nyder Brøndbys succes i øjeblikket. Succesen betyder dog, at man ikke ændrer så meget på start-11’eren, og det er derfor ikke blevet til noget spilletid for unge Rezan Corlu i Superligaen.

Rezan Corlu har været i Brøndby rigtig længe, faktisk siden han var tre år gammel. I dag er Rezan Corlu 19 år og en del af Superliga-truppen. Det er dog ikke blevet til så meget Superliga-bold. Han har nemlig slet ikke fået spilletid i Alka Superligaen endnu i denne sæson. I Europa League har han fået 32 spilminutter.

Med til historien om Corlus manglende spilletid hører det også til, at Brøndby rider på en bølge af succes i denne sæson. Vestegnsklubben ligger på 2. pladsen med 4 point fra FC København. Det kan derfor være svært for træner Alexander Zorniger at ændre i startopstillingen.

Rezan Corlu kan både spille angriber og kant. Brøndby har dog to succesfulde angribere i form af Pukki og Wilczek, og de er næppe lige til at slå af. Samtidig bruger Zorniger ingen kanter i sit system med fire centrale midtbanespillere. Alt det gør det svært for unge Rezan Corlu.

Hovedpersonen selv udtaler sig meget ydmygt omkring situationen til Brøndbys officielle hjemmeside:

– Holdet præsterer godt og har gjort det gennem hele sæsonen, så det er klart, at det er svært at komme ind i startopstillingen. For mig handler det om at klø på og tage de muligheder, der byder sig. Det er fedt at være en del af et hold, der præsterer godt. Det er en ære at spille med så dygtige holdkammerater, for det holder mig på tæerne, og det er med til at gøre mig bedre.

Rezan Corlu har repræsenteret Danmark på både U/16-, U/17 og U/19-plan. I alt har han i landsholdsregi spillet 33 kampe med 15 mål til følge.

In this article