Rutinerede Risgård: De unge har allerede bevist deres værd

33-årige Kasper Risgård deler store roser ud til Superliga-truppens seneste tilføjelse af unge spillere

Forud for denne sæson rykkede Superliga-klubben AaB det største antal talenter op fra klubbens U/19-hold til førsteholdstruppen, der var set siden 1991-årgangen med prominente navne Nicklas Helenius og Kasper Kusk.
Allerede i slutningen af august måned havde alle seks spiller så fået debut på førsteholdet. Og de unge spillere høster da også store roser fra en af holdets absolutte alderspræsidenter:

– Lige nu har vi et rigtig godt kuld på seks nye spillere, som allerede har bevist deres værd, og så bliver de jo endda alle sammen bare bedre og bedre. Men vi ved også, at det er en proces, der tager tid, fortæller Kasper Risgård, der selv har taget turen fra klubbens ungdomshold til førsteholdet, til nordjyske.dk

Læs også: AaB rykker seks talenter op i førsteholdstruppen

Foruden at have bevidst deres værd, så udviser de nye tilføjelser til truppen et stort mentalt overskud ifølge midtbanespilleren:

– Det er som om, at de ikke tager det så tungt, når der kommer en svær periode, og sådan en har vi jo været igennem på det seneste. Men de kommer med en masse gåpåmod og viljestyrke, og det fungerer i sådan en situation

De seks spillere, der inden sæsonen blev rykket op er Morten Rokkedal (19), Joakim Mæhle (19), Bardhec Bytyqi (19), Magnus Christensen (19), Rasmus Thellufsen (19) og Sebastian Grønning (19).
Særligt højrebacken Joakim Mæhle har haft stor succes på førsteholdet, hvor det er blevet til ni pladser i startopstillingen, én assist og tilmed en scoring, som faldt for en lille uges tid siden, da FC Nordsjælland var gæster på Nordjyske Arena og starter også inde i søndagens opgør mod ude mod Brøndby.

In this article