Tre U19-spillere med i truppen mod Jammerbugt

Logo

Når FC København senere i dag, onsdag, i Aalborg møder Jammerbugt i den danske pokalturnering, er det med tre U/19-spillere i truppen, der alle kan få debut i dagens kamp

Luka Racic, Mads Roerslev og Nicklas Røjkjær er alle U/19-spillere og de er alle udtaget til onsdagens pokalkamp i Aalborg imod Jammerbugt FC. Sammen med Jores Okore og Frederik Bay, kan de tre unge spillere få debut for FC Københavns førsteholdstrup hvis de får lov til at betræde grønsværen.

Nicklas Røjkjær, 18, et tidligere Silkeborg IF-talent, skiftede i sommers til FC Københavns U/19-hold, og er også en af de få der har scoret i UEFA Youth League. Tidligere, i 2014, har den 18-årige offensivspiller desuden været til prøvetræning i den tyske storklub Borussia Mönchengladbach og også været topscorer i U/19-ligaen for Silkeborg IF i en alder af blot 17 år. Nu er han dog i FC København og der er en chance for at den talentfulde spiller får sin debut i dagens pokalkamp, idet han ligesom Racic og Roerslev er i truppen.

Luka Racic og Mads Roerslev er begge 17 år gamle og er nogle af de mest lovende talenter i hovedstadens U/19-trup. Begge har kampe på U/17-landsholdet og førstnævnte var også out-standing i sommerens slutrunde, hvor Danmark desværre røg ud i gruppespillet.

Truppen ser således ud:

1 Stephan Andersen
2 Tom Høgli
7 Benjamin Verbic
11 Andreas Cornelius
14 Nicklas Røjkjær (U19)
15 Mikael Antonsson
17 Kasper Kusk
18 Luka Racic (U19)
22 Peter Ankersen
23 Andrija Pavlovic
24 Youssef Toutouh
26 Jores Okore
27 Mads Roerslev (U19)
31 Robin Olsen
33 Rasmus Falk
34 Frederik Bay
35 Aboubakar Keita
37 Julian Kristoffersen
41 Kim Christensen

Kilde: www.fck.dk

Som FC København også skriver på deres hjemmeside, så er Stephan Andersen ikke med i truppen grundet sygdom.

Kampen bliver spillet i dag kl. 17.30 og for interesserede bliver kampen vist på TV3+

In this article