U/17-landsholdet slutter af med stil

Der var kun en minimal chance for at komme videre til Elite Round for U/17-landsholdet som bedste treer. Og man må sige de gjorde deres bedste.

1′ 0-1 Nikolas Nartey
7′ 0-2  Joachim Rothmann
11′ 0-3 Christian Tue
12′ 0-4 Christian Tue
26′ 0-5 Victor Jensen
30′ 0-6 Søren Bugge
32′ 0-7 Christian Tue
41′ 0-8 Christian Tue
56′ 0-9 Magnus Kaastrup
63′ 0-10 Victor Jensen
81′ 0-11 Peter Clement.

Det danske U/17-landshold havde inden dagens kamp tabt de første to kvalifikationskampe til Elite Round. Og chancerne for at komme videre som bedste treer i puljerne var derfor minimale inden mødet med Leichtenstein. Men de unge danskere gjorde hvad de kunne, for at slutter af med stil.

Lige fra start var Danmark U/17 på dupperne i den sidste kvalifikationskamp til U/17 EM. For allerede efter et minut var Nikolas Nartey nede i Liechtensteinernes ende, og sendte bolden i mål til 1-0 efter et indlæg.

Og inden der var spillet et kvarter, var U/17-landsholdet foran med 4-0. Først var det Joachim Rotmann som sendte bolden i mål til 2-0. Og derefter var det FC Midtjyllands Christian Tue som bankede bolden i mål to gange.

Men danskerne var langt fra færdige med målscoringen i anden halvleg. For de gik til pause med en imponerende 7-0 føring. Victor Jensen scorede via stolpen til 5-0, og kun fire minutter senere satte Søren Bugge et langskud helt op i trekanten til 6-0. Og så var det endnu engang Christian Tue som scorede, denne gang til 7-0.

I anden halvleg var danskerne også hurtigt ude af startboksene, hvor Tue igen var på pletten og scorede til 8-0 efter kun et minuts spil.

Godt otte minutter inde i anden halvleg blev Nikolas Nartey erstattet på banen af Peter Clement. Men der skulle gå fem minutter inden Danmark igen fik gang i netmaskerne. Denne gang var det Magnus Kaastrup, der sparkede bolden i mål til 9-0. Og syv minutter efter den scoring blev det 10-0 ved Victor Jensen.

Kampens sidste begivenheder blev et gult kort til Magnus Kaastrup fra AGF og en scoring til 11-0 af OB’s Peter Clement et minut inde i dommerens tillægstid.

In this article