U/19-BIF’er om førsteholdstræninger: Ekstremt lærerigt

I og med at flere af Brøndby IF’s spillere i ALKA Superliga-truppen i den seneste uges tid har været på landsholdsopgaver, har flere af klubbens U/19-spillere deltaget i førsteholdets træninger. En af dem var Tobias Noer, der nød at blive presset som følge af det højere tempo.

– Vi unge spillere kan lære ekstremt meget af de her træningspas med førsteholdet. Her har man altså ikke tre eller fire touches på bolden. Det går meget hurtigere, og det er maksimalt to berøringer. Så man skal være klar til at få bolden, og man skal kunne se spillet, før man får bolden, for der har hovedsageligt været fokus på presspillet. Vi skal selvfølgelig bare give alt, vi har, fortæller Tobias Noer til brondby.com.

Noer er da også fuldt bevidst om, hvad sådanne muligheder skal bruges til, og nu gælder det for ham og de øvrige unge BIF’ere, der fik chancen for at lære af Alexander Zornigers tropper, om at tage mere ansvar til U/19-træningerne.

– Vi skal naturligvis ikke komme tilbage på U/19-holdet og tro, vi er stjerner, fordi vi har trænet med. Det handler om at arbejde videre og vise, hvorfor vi er med, og samtidig skal vi være med til at tage ansvar.

Tobias Noer, der har spillet i Brøndby IF siden 6-årsalderen, fik sidste mandag også chancen for at lære af de mere erfarne førsteholdsspillere, da han fik omkring 70 minutters spilletid i Brøndbys Reserveliga-kamp mod rivalerne, FC København.

In this article