U/19 Divisionen, runde 9 – Stadig uhyggelig tæt!

skaermbillede-2016-10-17-kl-14-21-14

I den netop overstået weekend blev niende spillerunde i U/19 Divisionen afviklet, og man må sige, at spændingen i øjeblikket er på kogepunktet i divisionen.

FC Roskilde – Thisted 3-2
1-0: Elton Bryde Amisse.
1-1: Rasmus Strangholdt.
1-2: Martin krog Nielsen.
2-2: Elton Bryde Amisse.
3-2: Mads Høyer Julø.

Roskilde var i store problemer mod Thisted, men en god anden halvleg reddede hjemmeholdet fra at smide point i toppen af divisionen. Det startede ellers planmæssigt for Roskilde, da Elton Bryde Amisse bragte hjemmeholdet i spidsen med 1-0. Rasmus Strangholdt fik dog udlignet for gæsterne, og senere i opgøret gjorde Martin krog Nielsen det til 2-1 for gæsterne. Elton Bryde Amisse havde dog fundet skarpheden frem lørdag eftermiddag, og han udlignede til 2-2 kort efter pausen. Midt inde i anden halvleg afgjorde Mads Høyer kampen til Roskildes fordel og gjorde det til slutstillingen 3-2. Dermed er Roskilde fortsat tophold i U/19 divisionen med 16 point. Thisted er derimod placeret på en 11. plads med blot fem point.

B.93 – Hvidovre 0-1
0-1: Marc Rosenmejer Winsløw.

Hvidovre hænger fortsat på Roskilde og de øvrige tophold efter en smal sejr over B.93. Hjemmeholdet fra B.93 kunne ellers have spillet sig op af point med blandt andet Roskilde med en sejr over Hvidovre, men sådan skulle det ikke gå. Marc Rosenmejer Winsløw blev matchvinder med et mål i anden halvleg, og dermed er Hvidovre nu oppe på andenpladsen med 16 point, mens B.93 står på sine 13 point på syvendepladsen.

Næstved – Næsby 0-1

0-1: Rasmus Tukjær Thomsen.

Samme cifre var på måltavlen, da opgøret mellem Næstved og Næsby blev fløjtet af. Gæsterne fra Næsby trak det længste strå på et mål af Rasmus Tukjær Thomsen efter 18 minutters spil. Resten af opgøret blev præget af at være en fysisk en af slagsen, og der blev uddelt hele fem gule kort. Stillingen holdt dog helt til dommerens sidste fløjt. Med sejren er Næsby oppe på tredjepladsen med 14 point, mens Næstved falder en smule tilbage og er nu på fjerdepladsen. Dermed overhaler Næsby faktisk Næstved i tabellen.

FK Viborg – HIK 1-3

1-0: Oskar Rømer Møller.
1-1: Oliver Svava.
1-2: Kristian Adrian.
1-3: Malick Rasmussen.

Sidste sæsons vindere af U/19 divisionen, FK Viborg, har det svært for tiden. Således måtte holdet på eget græs lørdag eftermiddag se sig slået af HIK med 3-1. Hjemmeholdet kom ellers bedst fra start, da Oskar Rømer Møller var på pletten og gjorde det til 1-0 for værterne. Herfra gik det dog kun en vej for viborgenserne. Oliver Svava sørgede for udligningen for HIK, mens Kristian Adrian gjorde det til 2-1. Senere blev kampen også afgjort, da skarpretteren, Malick Rasmussen, nok engang var på pletten og gjorde det til 3-1. Med sejren er HIK oppe på femtepladsen, mens FK Viborg dumper ned på ottendepladsen.

Sønderjyske – AC Horsens 0-1

0-1: Thomas Rohde

Sønderjyske satte til i forhold til de andre tophold, da holdet på hjemmebane led et 1-0 nederlag til AC Horsens. Gæsterne fra Horsens kom foran efter et kvarters spil på mål af Thomas Rohde. Resten af opgøret blev en dramatisk affære, hvor hjemmeholdet i løbet af kampen blev tildelt to gule kort, mens Mathias Raaholdt Bøje i slutminutterne måtte se rødt for gæsterne. Alligevel var det Horsens, der kunne tage fra det sønderjyske med armene over hovedet. Med sejren er Horsens nu oppe på ni point på tiendepladsen, mens Sønderjyske stadig har 13 point og er på sjettepladsen.

Med weekendens resultater er U/19 divisionen fortsat uhyggelig tæt. Blot fire point adskiller førstepladsen og niendepladsen i tabellen, og derfor kan alt stadigvæk ske. Roskilde fører divisionen an lige nu, og de har endda to kampe i hånden i forhold til de øvrige tophold.

In this article