U/19-landsholdet sejrer stort imod Schweiz


U/19-landsholdet fik den bedst mulige optakt til den kommende U19 EM-kvalifikation

4-0. Sådan lød resultatet da de danske spillere gik fra banen efter testkampen mod Schweiz, der jo som sagt blev sikkert besejret. Marco Ramkilde, Nicolai Laursen, Jacob Bruun Larsen og Jakob Johansson stod for de fire kasser.

Målscoringen blev allerede påbegyndt i den første af de to halvlege da Marco Ramkilde, efter en halv time, scorede til 1-0 for Danmark. I anden halvleg blev det kun endnu værre for det schweiziske hold. Nicolai Laursen scorede efter 50 minutter målet til 2-0 og dernæst gik det kun én vej.

For med et kvarter igen udnyttede Dortmund-spilleren Jacob Bruun Larsen sin chance fra 11-meter-pletten og i slutminutterne slog Jakob Johansson sejren fast med hans mål til 4-0.

Med sejren rejser holdet hjem med to sejre i bagagen og en god portion selvtillid inden at det går løs i Bulgarien med den første kvalifikationsrunde, hvor man møder værterne, Portugal og Hviderusland.

 

In this article