Udland R8, Topopgør og topklasse præstationer

Der er masser af dansk talent i udlandet – men hvordan går det de unge håbefulde spillere? Det samler D’BOLD op på hver torsdag. Efter landsholdspausen bød menuen på tyske topopgør og vanvidsredninger i det engelske!

1.FC Köln U/19 0 – 3 Borussia Dortmund U/19
0-1: Gabriel Kyeremateng
0-2: Jano Baxmann
0-3: David Kopacz

Topstriden I U/19 Bundesliga West spidser til, og det betyder, at Jacob Bruun-Larsen (6/5) og holdkammeraterne hver uge skal levere deres bedste. Samtidig spiller de i midtugen UEFA Youth League. Lørdag blev det så 1.FC Köln U/19’s tur til at være træningskegler for de gulblusede, og hjemmeholdet må sluge sæsonens første nederlag på hjemmebane. Bruun-Larsen spillede det meste af kampen, men blev skiftet ud til sidst, så han var klar til midtugens opgør med Sporting Clube de Portugal U/19. Den kamp endte 1-1, og ligeledes her spillede den danske offensivprofil en god rolle, inden han blev skiftet ud efter 67 minutter.

FC Kaiserslautern U/19 1 – 3 Augsburg U/19
0-1: Thomas Stowasser
0-2: Kevin Danso
0-3: Romario Roesch
1-3: Nicklas Shiponoski

Før lørdagens opgør var de to tophold ligestillet i tabellen med 16 point hver. Det ændrede anfører Lasse Jürgensen (8/1) og tropperne dog på, da de overbevisende slog ’Lautern med hele 1-3. Efter kampen høstede særligt angrebsspillet roser fra træner Frankenberg, som allerede efter 23 minutter kunne se holdets topscorer Thomas Stowasser (8/4) scorer til 0-1, og cirka ti minutter senere kunne Frankenberg også se østrigske Kevin Danso (7/3) stige til vejrs og scorer til 0-2 med et flot hovedstød. Selvom Augsburg og danske Jürgensen ligger lunt i svinget på en førsteplads, understregede trænerstaben efter kampen, at målet for sæsonens vedbliver at undgå nedrykning

Chelsea FC U/23 0 – 0 Leicester City FC U/23

Daniel Iversen (6/0) var igen I målet for Leicester City FC U/23, da de på udebane, skulle forsøge at skrabe point sammen mod Chelsea FC U/23. Det holdt hårdt meget længe, men til sidste fik de blåblusede fra det engelsk midtland den tredje uafgjort i streg. Danske Iversen stod en brandkamp, og måtte ud i flere feberredninger for at holde udeholdet inde i kampen. Med små ti minutter tilbage af kampen blev Leicester reduceret til ti mand, da Lamine Sherif (5/0) modtog sit andet gule kort. En af de helt store danske aktioner kom et godt stykke inde i anden halvleg, da Mason Mount (8/1) fra cirka 20 meter hamrede et frispark afsted. Iversen var dog på plads, og kontrollerede bolden i den situation samt i flere friløbere.

Sunderland AFC U/23 2 – 2 Derby County U/23
0-1: Mason Bennet
1-1: Daniel Wright
1-2: Kellan Gordon
2-2: Thomas Beadling

Efter sejr I sidste spillerunde var der for første gang i sæsonen rigtig gode udsigter for Derby County U/23 og Emil Riis Jakobsen (7/0) efter sejren på 2-1 i sidste spillerund, da de skulle et smut til Sunderland. Dog kom udeholdet bedst fra start, og hamrede bolden på træværket og i sidenettet. Det er som bekendt ikke det, der tæller som mål, men derimod at få den over mållinjen inden for de tre stolper. Mason Bennet (1/1) var manden for at vise hvordan det skal gøres, da han efter en times spil prikkede en nedfaldsbold over stregen. Efter Riis Jakobsen blev skiftet ud med en halv times tid igen, gik det stærkt, og der var kun tre minutter tilbage af kampen inden sidste mål faldt, da australske Thomas Beadling (4/1) scorede på straffespark til fryd for værterne.

In this article