Vejle U/17 vinder efter vanvittig kamp mod Esbjerg U/17

Vejle U/17 vandt med 4-3 over Esbjergs U/17-drenge lørdag. Sejrsmålet til 4-3 blev scoret i kampens overtid.

Vejle Boldklub 4-3 Esbjerg fB
0-1 Mikkel Nielsen (3)
1-1 Louie Steven Jacobsen (21)
2-1 Jacob Kristensen (51)
2-2 Kasper Glarbo (70)
3-2 Louie Steven Jacobsen (72)
3-3 Kasper Glarbo (75)
4-3 Thomas Gundelund (80)

Lørdag tog Vejles U/17-mandskab imod Esbjergs ditto på Vejle Idrætsefterskoles kunstgræsbane. Der gik ikke lang tid, før udeholdet fra Vestjylland kom i front. Efter bare tre minutter headede Mikkel Nielsen den ind efter et indlæg fra Emil Ankersen. Esbjerg sad på spillet i kampens start.

Der gik dog ikke lang tid, før Vejle også kom i gang. De fik langsomt kæmpet sig ind i kampen. Efter en rigtig flot solotur og dårligt forsvarsspil fra Esbjerg, scorede angriber Louie Steven Jacobsen ved at banke kuglen op i krogen. Vejle var efter målet flere gange tæt på at komme i front. De fik blandt andet annulleret et mål fra Rami Ayman. Stillingen var dog 1-1 ved pausen.

Vejle Boldklub fortsatte det gode spil i starten af anden halvleg. I det 51. minut gjorde Jacob Kristensen det til 2-1 efter assist fra velspillende Rami Ayman. Efter føringsmålet vågnede Esbjerg atter op. Kampen var utrolig lige på dette tidspunkt, og i det 70. minut udlignede Kasper Glarbo på en omstilling. Efter den scoring gik kampen fuldstændig amok.

Bare to minutter efter udligningen kom Vejle foran igen. Louie Steven Jacobsen scorede sit andet mål i kampen – denne gang på hoved. Efter det mål var Vejle bare otte minutter fra sejren, men Esbjerg kæmpede videre. Bare tre minutter efter Vejles scoring, udlignede Esbjerg atter en gang. Kasper Glarbo scorede igen på en omstilling.

I slutminutterne var esbjergenserne tæt på at komme foran, men det skete ikke. I overtiden kom forløsningen fra Vejle. Højreback, Thomas Gundelund, tordnede fremad, og da han fik bolden, hamrede han den op i nærmeste målhjørne. Vejle vandt dermed 4-3 efter en fuldstændig vanvittig afslutning.

Efter sejren er Vejle Boldklub nu nr. 4 i U/17-ligaen. Der er dog et urolig tæt midterfelt. Esbjerg ligger lige efter Vejle på nr. 5. Begge hold har 12 point.

In this article