14-årigt Brøndby-talent skal til prøvetræning hos Premier League klub

Det unge stortalent fra Brøndby, Frederik Nørrestrand, der spiller på backen, skal til prøvetræning i Premier League klubben Sunderland. Nørrestrand forhandler dog med Brøndby om en kontrakt og det ser positivt ud, fortæller spilleren.

14-årige Frederik Nørrestrand er et af de største talenter, der render rundt i Brøndby. Højre backen har debuteret for det danske U/16-landshold og sågar fået lov at træne med Superliga-truppen, hvor han fik ros af Alexander Zorniger.

Nu skal han prøve sig selv af i England, for at udfordre sig selv, hvor han skal vise sig frem i Sunderland. Der er tale om en prøvetræning af en uges varighed, hvor han kan prøve sig selv af på et højt niveau:

– Det bliver fedt. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg har haft det lidt for godt på det seneste. Hvis jeg kan blive presset lidt hårdere derovre, vil det være godt for mig. Så kan jeg se, ligesom da jeg fik lov til at træne med Superliga-truppen, hvor langt der er endnu, fortæller han til 3point.dk.

Trods Frederik Nørrestrand skal prøvetræne i Sunderland, betyder det imidlertid ikke, at han forlader Brøndby. Parterne forhandler stadig om en kontrakt og det ser positivt ud, fortæller den unge forsvarsspiller.

– Det betyder bestemt ikke, at jeg ikke bliver i Brøndby. Under alle omstændigheder foretrækker jeg Brøndby lige nu. Men det er en fed mulighed, at få lov at træne med i Sunderland. Så det ser jeg som en oplevelse. Men mit fokus er på at blive i Brøndby, udtaler han til 3point.dk.

Frederik Nørrestrand fylder 15 i denne måned og kan derfor skrive under på sin første professionelle kontrakt. Han har fødselsdag den 14. november.

In this article