15-årige Oliver Villadsen på kontrakt i FCN

Foto: Privat
Foto: Privat

I fødselsdagsgave fra FC Nordsjælland fik nu 15-årige Oliver Villadsen lov til at sætte sin autograf på en kontrakt, der holder ham i FCN de næste tre år.

Oliver Villadsen har haft en udmærket sæson. Han er startet på FC Nordsjællands U/17-hold og blev i juni udtaget til denne sæsons U/16-landshold, hvor han har fået spilletid i deres to kampe mod Ungarn. Kort sagt har han haft et godt år.

– Mit år indtil videre har været godt overordnet. Jeg har fået fint med spilletid. Mine landskampe var også rigtige gode. Jeg fik lavet en assist og fik en masse spilletid. Dog er min konkurrent også virkelig god, så der skal arbejdes hårdt for at få den startplads. Jeg har også været en tur med Manchester City i Kroatien. Så året er godkendt, forklarer Villadsen til D’ BOLD.

Som Villadsen selv nævner, var han en af FC Nordsjællands otte udvalgte til en tur til Kroatien i samarbejde med Manchester City, som også selv havde sendt otte spillere afsted. Og som om det ikke var et stort nok tillidsbevis fra klubben, så har de nu udstyret ham med en kontrakt, der holder ham i klubben de næste tre år.

– Altså vi har snakket om det i lang tid og haft en aftale på plads i lang tid før min fødselsdag. Men selvfølgelig er det stort for mig, når jeg har spillet seks år i klubben. Så jeg er meget lettet og stolt over, at kunne få tre år mere i FCN, siger midtbanespilleren til dbold.dk og fortæller om hvordan han havde det, da han satte sin signatur på pairerne:

– Jeg var meget nervøs, men også ekstremt lettet. Men det gjorde også at, jeg kunne sætte nogle nye mål for mig selv.

Og nu hvor kontrakten er underskrevet, har han også allerede sat sit næste mål.

– Nu skal jeg arbejde stenhårdt, så jeg kan blive udtaget til Cypern med landsholdet, og så må jeg tage den derfra, afslutter Villadsen.

Villadsen og FCN ligger placeret som nummer seks i U/17 Ligaen med 15 point.

In this article