17-årig dansker vil realisere sine drømme efter lærerigt ophold i Southampton

Embed from Getty Images

Efter en uges træning hos Premier League-klubben Southampton FC, er Mads Bech topmotiveret til at komme hjem og realisere sine drømme om mere Superliga-fodbold i AC Horsens.

Søndag d. 13 november ankom 17-årige Mads Bech til Southampton i det sydlige England. Danskeren, der til dagligt er en del af AC Horsens’ Superliga-trup, havde fået lov at træne med hos Premier League-klubben indtil fredag, hvor han vendte snuden hjem mod Danmark.

Mads Bech trænede primært med hos Southampton’s U/18-mandskab, men havde også enkelte træningspas med U/23-holdet. Han har fået en stor oplevelse og havde en lærerig uge på de sydengelske træningsbaner.

– Jeg har haft en rigtig god uge, og det har været helt vildt fedt. Jeg har lært en masse, og er blevet endnu mere motiveret til at nå mine drømme. Og så er det jo selvfølgelig sjovt at sammenligne sig med nogle af disse dygtige spillere, fortæller Mads Bech til D’ BOLD.

Mads Bech har primært fået sin spilletid i DBU Pokalen i denne sæson, hvor han har spillet fuld tid mod Tarm IF i 1. runde og FC Helsingør i 3. runde. I Superligaen er det kun blevet til to små indhop.

Netop kampen for mere Superliga-spilletid er en kamp, som danskeren er fuldt klar til at tage op, når han igen træner med i Horsens.

– Jeg spiller i AC Horsens, og det er her mit fokus er. Så mine fremadrettetede planer er at spille mere i Superligaen for Horsens.

Mads Bech kom til AC Horsens som 12-årig fra samarbejdsklubben Østbirk IF, og har siden været inde omkring alle klubbens ungdomshold, inden han nu er en del af Superliga-truppen.

In this article