AaB fortsætter sejrsstime i U/17 Ligaen

AaB vandt lørdag 3-2 over Silkeborg i U/17 Ligaen. Det var AaB’ernes fjerde sejr i træk. Det var samtidig første kamp på AaBs nye kunstgræsbane.

U/17: AaB 3-2 Silkeborg IF
1-0 Gabriel Adriano Alves Christensen
2-0 Anders Bærtelsen
2-1 Pelle Mattson
2-2 Sebastian Jørgensen
3-2 Søren Tengstedt

Kampen startede i et rigtig højt tempo. Begge hold havde sine chancer, men det var Silkeborg, som dominerede mest. De sad på bolden i starten af kampen. Efterhånden som kampen udviklede sig, fik AaB lige pludselig overtaget, og det udnyttede de. I slutningen af første halvleg scorede Gabriel Adriano Alves Christensen efter et utrolig flot angreb og afslutning. 1-0 var stillingen ved pausen.

Kort inde i 2. halvleg blev AaBs føring fordoblet, da Anders Bærtelsen scorede på straffe, efter at Lukas Klitten fremtvang straffesparket. Silkeborg IF gav dog langt fra op. I det 52. minut reducerede Pelle Mattson, så der igen var spænding i kampen. I angrebet efter kom udligningen, da Sebastian Jørgensen scorede efter flot assist fra Oliver Schmidt. 2-0 er jo den farligste føring i fodbold!

AaB vandt dog alligevel kampen. Kort efter sin indskiftning scorede topscorer Søren Tengstedt efter assist fra Mikkel Kaufmann. Søren Tengstedt ligger nu på andenpladsen på topscorerlisten med sine ni mål. Til sidst i kampen gav AaB debut til unge Mathias Ross Jensen, som gik ind og gjorde det fint. Silkeborg pressede på til sidst, men det endte med 3-2 til AaB. Det var dermed nordjydernes fjerde sejr i træk.

Med sejren ligger AaB sig på en flot tredjeplads med 16 point i ni kampe. Stillingen i subtoppen er dog utrolig tæt. Der er for eksempel kun tre point ned til nummer syv. Silkeborg har 10 point i 10 kampe og ligger nummer 10. Silkeborg kunne godt bruge nogle point for at komme væk fra bunden.

In this article