AaB U/17 taber til Benfica efter intens kamp

AaBs U/17-mandskab mødte søndag Benficas U/17-mandskab i Portugal. Benfica vandt kampen med 5-2.

AaB U/17 deltog søndag i Benfica Youth Cup i Lissabon i forbindelse med en træningstur til Portugal. Turneringen var fornemt besøgt, da både Atletico Madrid, Zenit Skt. Petersborg, Arsenal og Manchester United deltog i turneringen.

AaB-talenterne drog til Portugal allerede fredag. Lørdagen blev brugt på at træne – i 30 graders varme! Søndagen stod så på opgøret mod hjemmeholdet fra Benfica.

Kampen startede rigtig skidt for AaB. Hjemmeholdet kom foran efter et hjørnespark. Derefter havde AaB kort en god periode, hvor de også fik scoret ved Thomas Christiansen. Dommeren syntes dog på forunderlig vis, at målet ikke talte. Dommeren gjorde dog ikke noget ved alle Benficas scoringer, for dem kom der nemlig en del af. Stillingen var 4-0 ved pausen grundet Benficas store effektivitet.

I halvlegen må AaB have fået en opsang, for de kom meget bedre ud. I starten af anden havleg scorede både Lukas Klitten og Gabriel Adriano Alves Christensen, så der stod 4-2. Noget tid efter fik AaB også en friløber. Mikkel Kaufmann formåede dog ikke at score på den. Til sidst blev AaB for trætte, og Benfica lukkede kampen med målet til 5-2, som også blev slutresultatet.

AaB U/17-træner, Adam Harell, udtalte efter kampen til AaBs officielle hjemmeside:

– På trods af resultatet har det været en særdeles udbytterig tur. Det var en anden type modstander i forhold til niveau og spillestil sammenlignet med det, vi er vant til fra U/17 Ligaen. Formålet med turen var blandt andet at få en ekstra hård matchning, så vi kunne se nogle af de begrænsninger, der ikke altid bliver udstillet derhjemme. Det var et relativt stærkt Benfica-hold med fart og fysik på de fleste pladser, men vi fik også set, at når vi fik taget initiativet i vores pres, så var de til at tale med i perioder.

In this article