AGF U/17 henter ind på Brøndby med sejr

AGF formindskede afstanden til Brøndby og FCK, da de lørdag eftermiddag slog netop Brøndby i U/17 Ligaen.

U/17: Brøndby 0-2 AGF

0-1: Magnus Kaastrup (31′)
0-2: William Just (75′)

Kampen var meget chancefattig. Specielt i første halvleg var det småt med afslutninger mod mål, men det gjorde ikke kampen mindre intens. Dog skulle der falde scoringer trods de få chancer.

Efter godt og vel en halv time kom kampens første scoring. Jacob Trenskow sendte Gustav Mogensen i dybden med en stikning, og angriberen afsluttede med venstrebenet, men målmanden reddede bolden. Dog faldt riposten ud til Magnus Kaastrup, der bankede bolden op i nettaget, og så var gæsterne foran.

Fra starten af anden halvleg gik hjemmeholdet ud og pressede på for at få udligningen, og specielt de første 25 minutters tid af halvlegen sad Brøndby på spillet. AGF-defensiven stod dog stærkt imod og tillod ingen åbne chancer.

I slutfasen af kampen satsede værterne mere i jagten på udligningen, men i stedet var det jyderne, der fik scoret. Fem minutter før tid lukkede og slukkede William Just kampen for AGF, da han med en følt inderside fra kanten af feltet sendte bolden op i målhjørnet.

Det blev ikke til flere scoringer, og derfor henter AGF sin tredje sejr i træk med sejren over Brøndby.

Efter sejren ligger AGF på tredjepladsen, mens Brøndby forbliver på andenpladsen. Der er kun to point mellem de to klubber.

In this article