Arbnor Mucolli om debut: Fik leveret det indtryk, jeg håbede

Torsdag aften startede Arbnor Mucolli inde for Vejle Boldklub i sin debutkamp og leverede et godkendt resultat

Med sine kun 17 år, 2 måneder og 2 dage i bagagen blev Arbnor Mucolli torsdag aften den syvende yngste debutant i Vejle Boldklubs nyere historie, da han startede inde og spillede 80 minutter i 1.Divisionskampen mod Næstved Boldklub.

Han var selv meget tilfreds med sin debut, på trods af et lidt højere tempo:

– Det var en lærerig kamp at spille. Jeg har spillet flere kampe med reserveholdet, men i tempo og intensitet var 1. division anderledes. Simon Nagel har jeg spillet flere kampe med på reserveholdet – senest mod FC Midtjylland – og vi supplerer hinanden godt. Simon forklarede mig inden, at han ofte ville blive i 6’er rollen på midtbanen, mens jeg havde en mere fri rolle foran ham. Det afhang meget af situationen, hvordan vi stod på banen og hvem der gik frem, men vi løste de fleste af situationerne godt, fortalte den 17-årige midtbanedebutant til klubbens egen hjemmeside

Efter mange gode præstationer på U/19- og reserveholdet var Arbnor Mucolli blandt Andreas Alms elleve foretrukne.
Til trods for at debuten kom på baggrund af en række afbud fra blandt andet Steffen Kielstrup, Jacob Schoop og Gäel Ondoua, så håber U/18-landsholdsspilleren alligevel, at det ikke var sidste gang, at han må trække den røde bluse over hovedet:

– Det er helt naturligt, at de spillere der har været ude kommer tilbage på holdet. Jeg tager det bare som et skulderklap fra Andreas Alm, at jeg blev foretrukket mod Næstved og jeg fik afleveret det indtryk, jeg håbede. Så må vi se, hvornår der igen er brug for mig, siger Arbnor Mucolli.

Foruden Arbnor var også storebror Agon Mucolli på banen torsdag aften.

In this article