Brøndby U/17 slog Esbjerg før pausen

Allerede i pausen var Brøndby foran 4-1, og det var også, hvad resultatet endte med at blive i sejren over Esbjerg i U/17 Ligaen.

U/17: Brøndby IF 4-1 Esbjerg fB

0-1: Rasmus Rejnhold (6′)
1-1: Magnus Warming (21′)
2-1: David Easter (selvmål) (25′)
3-1: Magnus Warming (37′)
4-1: Muamer Brajanac (40′)

Seks minutter inde i kampen kom gæsterne i front. Patrick Egelund servicerede en fri Rasmus Rejnhold, der udplacerede den fremadstormende Brøndby-keeper og sendte bolden under ham og i mål til 1-0.

Herefter fik Brøndby et par få chancer, dog uden at komme frem til de helt store af slagsen, selvom Esbjerg ikke stod specielt godt defensivt. Gæsterne fik også en god chance, men sparkede i sidenettet.

Efter godt og vel tyve minutters spil svarede Brøndby så igen. Efter et par gode kombinationer i højresiden fik Magnus Warming bolden, hvorefter han tog et træk ind i banen og sendte udligningen i Esbjerg-målet.

Kun fire minutter senere fik Brøndby igen bolden i nettet, da et langskud blev rettet af af Esbjergs David Easter og røg i målet.

Tre minutter før pausen kom hjemmeholdet på 3-1, da Magnus Warming blev dobbelt målscorer, da han satte sidste fod på en omstilling.

Lige inden pausefløjtet skulle Brøndby så gøre det onde ved Esbjerg endnu en gang. Et indlæg blev slået ind i feltet fra højre side, og strøg over begge Esbjergs midtstoppere, og havnede i stedet hos en helt fri Muamer Brajanac, der uforstyrret kunne heade bolden i nettet til 4-1.

I anden halvleg blev der ikke scoret flere mål og derfor endte kampen 4-1.

Efter kampen ligger Brøndby helt oppe på andenpladsen, mens ligger på sjettepladsen.

In this article