U/19-talent skifter Brøndby ud med Hvidovre

Efter mange år i Brøndby IF skifter Magnus Kock til Hvidovre IF i håbet om spilletid og færre skade

Magnus Kock har af mange omgange været plaget af den ene skader efter den anden. Det har gjort det svært for midtbanespilleren for alvor at slå sit navn fast i den gule bluse. Derfor skifter Kock nu til Hvidovre IF:

– Jeg har været rigtig hårdt plaget af skader de seneste år og har derfor aldrig rigtig ramt mit topniveau i lang tid. Jeg havde brug for at spille kampe hver weekend, for at jeg kunne udvikle mig, siger Magnus Kock til 3point.dk

Sidste forår blev Kock ellers rykket op fra Brøndbys U/17-ligahold til det bedste U/19-hold. Desværre, blev det ikke til det forventede eventyr, og derfor søger han nu andre veje – dog stadig med et islæt fra Vestegnen:

– Hvidovres træner er så min gamle U/14 træner fra Brøndby, så det tiltrak mig meget at han var træner der. Desuden kender jeg klubben godt, da jeg selv bor i Hvidovre, og der ser jeg gode muligheder for mig selv, forklarer Kock

Hvor lang en kontrakt Kock har skrevet under på, vides ikke umiddelbart.

In this article