Dagens Tonsser-talent: Frederik Ihler, VSK Aarhus

Frederik Ihler, VSK Aarhus

Alle hverdage i ugen vil Tonsser i samarbejde med D’ BOLD sætte fokus på ”Dagens Tonsser-talent”. I dag fortæller blot 13-årige Frederik Ihler om sin fodboldgerning.

Alder: 13
Klub: VSK Aarhus
Rygnummer: 11
Yndlingsspiller: Didier Drogba
Yndlingsklubber: Chelsea og AGF

Jeres sæson er netop slut (lørdag d. 12. november). Hvordan synes du sæsonen har været for jeres hold i U14 Drenge Vest 1-rækken?
– Da vi startede vores sæson, havde vi en meget hård start. Vi tabte vores første kamp til FK Viborg med 9-1, og vi begyndte allerede at sige, vi bare skulle rede os, men det er jo svært i en så god række som Vest 1. Vi har to meget dygtige trænere, som virkelig gav os tro på tingene igen, og vi lykkedes med vores målsætning. Jeg vil nok selv kalde vores hold for et “Mini-SønderjyskE”, for vi arbejder pisse hårdt for tingene, både til kamp og træning. Så en god sæson, men hvor mange ting skal være bedre til næste.

Du har scoret et tocifret antal mål og lavet en del assist for dit hold (ifølge Tonssers stats). Hvordan vil du vurdere din egen sæson?
– Jeg synes selv, det har været en personligt god sæson for mig med 10 mål og ni assist. Også sportsligt har det været en god halvsæson for mig, hvor jeg har arbejdet hårdt for at nå nogle mål, for at blive bedre og bedre og vise mig frem.

Hvad kan du generelt bidrage med på banen?
– Jeg kan bidrage med meget; både når vi har bolden og når vi ikke har. Jeg mener selv, jeg har et godt touch på bolden, og er god til at holde min mand væk med ryggen til mål, men jeg kan også løbe dybt, og så hjælper jeg mine holdkammerater til at gøre det bedre, og hjælpe dem på banen.

Læs resten af interviewet med Frederik Ihler via linket her.

In this article