Dagens Tonsser-talent: Johan Ildor, Raklev GI

Alle hverdage i ugen vil Tonsser i samarbejde med D’ BOLD sætte fokus på ”Dagens Tonsser-talent”. I dag er der sat fokus Johan Ildor fra Raklev GI.

Fulde navn: Johan Bjørn Ildor
Alder:
15 år
Klub:
Raklev GI
Position:
Højre- og centralmidtbane
Rygnummer: Nr. 14
Yndlingsspiller:
Aaron Ramsey
Yndlingsklub:
Arsenal FC

Hvornår og hvorfor startede du til fodbold?

– Jeg startede med at spille fodbold, da jeg var fem år. Min bror, som er otte år ældre end mig, spillede fodbold, og jeg ser meget op til ham. Så da jeg så ham spille, gav det mig lyst til at spille. Min bror og jeg har altid trænet sammen i weekenderne nede på banerne. Hans fifs og erfaring har hjulpet mig utrolig meget.

Du har ifølge din Tonsser-profil har du scoret fem mål og lavet otte assists i 11 kampe. Hvordan synes du din sæson har været indtil videre?

– I denne sæson har vores hold fået ny træner og mange spillere, har fået nye pladser. Jeg blev rykket fra offensiv midt og ud på kanten, og det har taget lidt tid for mig at lære. Min sæson har svinget lidt, jeg ville gerne have haft en endnu større indflydelse på spillet, men jeg er godt tilfreds med min sæson, og det jeg har bidraget med til holdet.

Hvad er det sjoveste du har oplevet, mens du har spillet fodbold?

– Det sjoveste jeg har oplevet må nok have været vores tur til Costa Brava i 2015. Hele turen var legendarisk lige fra busturen til fodboldkampene. Hele drenge-årgangen var med, og vi havde det super sjovt. Jeg husker en kamp meget tydeligt. Det var en ligegyldig kamp, for vi var videre i gruppen, og modstanderen var ude, men modstanderen tog kampen så useriøst. Der var blandt andet en, der flækkede fortanden, grinte lidt, hvorefter han råbte “tror I, der er tandlæger i Spanien?”, og spillede videre. Vi vandt kampen 3-0 men modstanderne jublede som om de havde vundet, fordi de havde lavet to tunneller. Det er det vildeste, jeg har oplevet på en bane.

Hvad er din største drøm inden for fodbold?

– Min største drøm er helt sikkert at…

Læs resten af artiklen her!

In this article