Dagens Tonsser-talent: Mads Sørensen, Herning Fremad

Alle hverdage i ugen vil Tonsser i samarbejde med D’ BOLD sætte fokus på ”Dagens Tonsser-talent”. I dag er der sat fokus på Herning Fremads Mads Sørensen.

Fulde navn: Mads Fyrstenberg Sørensen
Alder:
18 år
Klub:
Herning Fremad
Position:
Offensiv midtbane
Rygnummer: Nr. 8
Yndlingsspiller:
Paul Scholes og Andres Iniesta
Yndlingsklub:
Manchester United

Hvornår og hvorfor startede du til fodbold?

– Jeg startede til fodbold, da jeg var omkring tre et halvt år gammel. Jeg startede, da jeg ikke kunne holde mig fra en fodbold. Jeg har elsket fodbolden, siden jeg vidste, hvad det var, og jeg elsker den stadig.

Du har ifølge din Tonsser-profil har du scoret 11 mål og lavet imponerende 17 assists over 13 kampe. Hvordan synes du din sæson har været indtil videre?

– Jamen sæsonen her i efteråret har været tæt på perfekt. Jeg har lavet de mål jeg skulle og for den sags skyld også assists, som en midtbanespiller jo skal. Det eneste der manglede var førstepladsen, som vi smed væk i en af de sidste runder.

Er assits noget du går op i, når du spiller? Går du op i det mere end selv at score?

– Når jeg er midtbanespiller, er min rolle som udgangspunkt ikke at score målene. Jeg skal spille dem foran mig gode, men jeg skal da ikke afvise, at jeg også gerne selv vil ligge den ind.

Hvad kan du bidrage med på banen?

– Som man kan se på Tonsser har jeg…

Læs resten af artiklen her!

In this article