Dagens Tonsser-talent: Nicolai Andersen, Nørhalne IF

Alle hverdage i ugen vil Tonsser i samarbejde med D’ BOLD sætte fokus på ”Dagens Tonsser-talent”. I dag er der sat fokus på Nicolai Andersen fra Hørhalne IF.

Fulde navn: Nicolai Andersen
Alder:
14 år
Klub:
Nørhalne IF
Position:
Venstre kant/Angriber
Rygnummer: Nr. 10
Yndlingsspiller:
Luis Suárez
Yndlingsklub:
Liverpool FC

Hvornår og hvorfor startede du til fodbold?

– Jeg startede til fodbold, da jeg var seks år gammel, fordi min morfar inspirerede mig, og næsten alle mine venner spillede det.

Du har ifølge din Tonsser-profil scoret ni mål og lavet syv assists i ti kampe. Hvordan synes du din sæson har været indtil videre?

– Det har været min bedste sæson indtil videre, da mine trænere har flyttet mig fra den centrale midtbane til venstre kant eller angrebet. Jeg føler, at jeg har fundet min plads og kan bidrage bedst muligt.

Hvad kan du bidrage med på banen?

– Jeg er fysisk stærk og hurtig, hvilket jeg vil mene er en fordel i mange situationer, men samtidig har jeg stadig øje for mine medspillere. Jeg er en holdspiller og vil vinde for enhver pris.

Hvordan synes du at dit hold har klaret denne efterårssæson?

– Jeg synes at vores hold har klaret det fremragende med en andenplads i en tæt pulje. Vi sluttede af med en slutspurt med 12 point i de fire sidste kampe, hvor alle bidragede perfekt.

Hvad er din største drøm inden for fodbold?

– Min største drøm er selvfølgelig at kunne komme til…

Læs resten af artiklen her!

In this article