Dagens Tonsser-talent: Per Uhd Lauge Jensen, Holstebro

Alle hverdage i ugen vil Tonsser i samarbejde med D’ BOLD sætte fokus på ”Dagens Tonsser-talent”. I dag er der sat fokus på Holstebros Per Uhd Lauge Jensen.

Fulde navn: Per Uhd Lauge Jensen
Alder:
17 år
Klub:
Holstebro Boldklub/FS Holstebro
Position:
Central midtbane
Rygnummer: Nr. 8
Yndlingsspiller:
Mesut Özil
Yndlingsklub:
Arsenal FC

Hvornår og hvorfor startede du til fodbold?

– Jeg startede til fodbold, da jeg var cirka fire år gammel. Det var min far, som tog mig med til træning i Vinderup, og jeg blev med det samme fanget af spillet.

Du har ifølge din Tonsser-profil har du scoret 11 mål og lavet ni assits i kun ti kampe. Hvordan synes du din sæson har været indtil videre?

– Hvis man skal se på efterårssæsonen for mig personligt, så har den været rigtig god. 11 mål og ni assist på ti kampe, er jeg rigtig tilfreds med, når jeg spiller central midtbane. Den her efterårssæson er nok den sæson, hvor jeg har udviklet mig mest, og det er helt sikkert holdkammeraterne på træningsbanerne, som gør, at det kan lade sig at gøre. Tidligere har jeg lagt op til mange mål, men det er også dejligt at være begyndt med at score mange mål.

Hvordan synes du dit hold har klaret efterårssæsonen?

– Vores U/19 hold, FS Holstebro, blev i denne sæson nr. 1 i rækken. Jeg har hele tiden ment at vores hold havde niveauet til at vinde rækken, så at det endte med en førsteplads, var bare fantastisk. Vi har været rigtig stærke på hjemmebane, hvor vi har slået de fleste hold. Men mest af alt så tror jeg succesen i sæsonen, er kommet ved det gode sammenhold, vi har i truppen, og det arbejde vi har lagt i træningerne.

Hvad er det fedeste ved at spille fodbold?

– Hvad det fedeste ved fodbold er, er et svært spørgsmål. Der er så mange fede ting ved fodbold, men for mig er der ingen bedre ting end at vinde fodboldkampe.

Hvad gør du for at blive bedre?

– For at blive en bedre fodboldspiller er der mange ting, som gælder. Men…

Læs resten af artiklen her!

In this article