Dagens Tonsser-talent: Peter Qvade Rasmussen, Raklev GI

Peter Qvade Rasmussen, Raklev GI

Alle hverdage i ugen vil Tonsser i samarbejde med D’ BOLD sætte fokus på ”Dagens Tonsser-talent”. 15-årige Peter Qvade Rasmussen fra Raklev i Nordvestsjælland fortæller om sin fodboldgerning.

Blå bog:
– Jeg er 15 år
– Min klub hedder Raklev GI
– Jeg spiller central midtbane, lidt som en styrende 6’er
– Jeg spiller med nummer 6 på ryggen
– Min yndlingsspiller er Xavi Hernandez
– Min yndlingsklub er FC Barcelona

Hvorfor valgte du at spille fodbold i stedet for en anden sportsgren? 
Jeg har spillet fodbold, siden jeg var en helt lille gut, og har derfor udviklet en kæmpe kærlighed for netop denne sport. Sammenholdet fangede min opmærksomhed lige fra start, og det har klart gjort glæden ved fodbold endnu større. Hurtigt begyndte jeg at drømme om fremtiden, så det var en selvfølge, at jeg holdt fast i sporten. Jeg har samtidig delt sporten med min søster, der spiller fodbold på højt plan.

Hvad er det fedeste ved at spille fodbold?
Det fedeste ved fodbold er, at det er med til at udvikle en som person. Det skaber et unikt sammenhold, og giver en masse fantastiske oplevelser. Du kan stille krav til dig selv, og lægge et pres på dig selv, men du er ikke alene i din udvikling, da du altid har holdet og træneren bag dig.

Hvad betyder din klub for dig?
Min klub betyder ufatteligt meget for mig. Jeg lægger en masse timer i klubben, til både træninger og kampe. Jeg nyder at se alle de hårdtarbejdende spillere, der løber rundt og træner på banerne. Der er en speciel stemning i klubben, da alle har en fælles interesse for fodbolden. Jeg er stolt af at repræsentere min klub, og jeg værdsætter den opbakning og tillid, der er til os spillere. Faciliteterne i klubben er gode og vores trænere er ambitiøse, og har stor fokus på at udvikle os.

Læs resten af interviewet med Raklev-spilleren her

In this article