Danmarks U/19 drenge taber til Portugal

Da Danmarks U/19 landshold i dag mødte Portugal, blev det desværre også et nederlag i den tredje kvalifikationskamp.

De unge drenge havde muligheden for at komme til eliterunden ved at spille uafgjort. Det hele var klart. Der var valgt taktik og de skulle forhindre modstanderne i at komme til målchancer. Men det lykkedes ikke.

I hele første halvleg kæmpede de danske unge drenge rigtig hårdt, og det lykkedes med at holde Portugal fra chancer. Portugal kom med nogle langskud, men ingen som skabte problemer ved målfeltet.
Det var ikke kun Portugal der havde chancer. Danmark havde også enkelte muligheder, og det blev til to farlige forsøg i slutningen af første halvleg. Ingen af chancerne blev dog til mål.

Anden halvleg startede godt for Danmark og de havde fint styr på kampen. En indøvet hjørnesparkskombination gav også Harboe muligheden for at score og den udnyttede han også. Det stod nu 1-0 til Danmark.

Drengene arbejdede stadig hårdt, men til sidst begyndte kræfterne at forsvinde og det udnyttede Portugal. De fik et straffespark blot 11 minutter før slutfløjtet lød. De scorede og det stod nu 1-1.

2 minutter inden anden halvleg sluttede, lykkedes det ikke Danmark at holde et indlæg væk og bolden blev headet ind i det danske net.

Danmark prøvede at komme tilbage, men det lykkedes ikke. Hvilket så betyder, at Portugal går videre sammen med Bulgarien.

In this article