Danske Marcus Mathisen sikrede Halmsted en plads i Allsvenskan

Helsingborg kom foran 1-0 i playoff kampen mod Halmsted efter 82 minutter, men lige inden slutfløjtet i det 87. minut, scorede danske Marcus Mathisen til 1-1. Blot 3 minutter senere, slog han til igen og sikrede derfor Halmsted Allsvenskan-billetten med en 2-1 sejr.

Det var skæbnens time på Olympia Stadion , hvor Helsingborg skulle tage imod Halmsted i returopgøret. Begge hold kæmpede om en plads i næste sæsons Allsvenskan. Den første kamp endte 1-1, så det var en kamp hvor alt kunne ske.

Cheftræner for Helsingborg, Henrik Henke Larsson, havde givet Frederik Helstrup en plads i startopstillingen. Jesper lange og Matin ”Polle” Christensen startede derimod på bænken. Halmsted havde Marcus Mathisen, den helt store helt den aften, med fra start.

Det var Halmstad, der kom bedst fra start. Efter et par minutter havde Sead Haksabanovic en chance, men hjemmeholdets målmand, Matthew Pyzdrowski, fik afværget forsøget.

Efter en halv times tid, var Jordan Larsson tæt på at give Helsingborg en føring. Han fik bolden på kanten af feltet, hvor han sparkede den af sted, men ramte overlæggeren.

I anden halvleg havde gæsterne en stor mulighed igen. Frederik Olsson kom alene ned mod Helsingborg målmanden, der kom godt ud af sit mål og fik reddet bolden.

Efter en time blev Halmsted snydt for et straffespark, da danske Helstrup tog bolden med hånden inde i feltet. Dommeren forblev tavs, utroligt nok.

Lidt tid efter slog hjemmeholdet til igen. Den tidligere Lyngby-spiller Surprise spillede Jordan Larsson fri foran mål, og cheftrænerens søn sparkede en sikker bold i mål.

Det så lyst ud for Helsingborg, det lignede de kunne få endnu en sæson i Allsvenskan. Men sådan skulle det ikke være, da Halmsted tre minutter før tid fik et straffespark. Det var danske Marcus Matthisen som sparkede gæsterne op på en 1-1.

Det så ud til forlænget spilletid på Olympia Stadion, men i tillægstiden slog danskeren til endnu en gang. Marcus Matthisen var nemlig på pletten igen og den tidligere FCK’er skaffede gæsterne en 2-1 sejr.

Derfor rykker Halmsted op i Allsvenskan, dog betyder det at Helsingborg må en tur i Superettan. g må msted op i Allsvenskan, dogvenskan, dog mmddion, men i tillægstiden slog danskeren til igen. Marcus Matthisen var nemlig på

In this article