FC Midtjylland U/19 ser frem mod hård udfordring

Logo

FC Midtjylland tabte med 0-2 mod de spanske mestre fra Málaga i Youth League, men træner Kenneth Andersen ser frem mod den svære udfordring.

– Med et 2-0-nederlag i Málaga står vi selvfølgelig over for en svær opgave. Vi skal score og samtidig sørge for at lukke ned bagtil. Får de bare et enkelt mål, så skal vi ud og score fire svære mål.

Sådan lød ordene fra U/19-træner Kenneth Andersen før returkampen mod Málaga på heden. Og selvom at opgaven på papiret ser nærmest umulig ud, er det stadigvæk en udfordring som de unge ulve ser frem til.

– Det er en opgave, som vi glæder os rigtig meget til, og det er jeg også sikker på, at tilskuerne kan gøre. Málaga har et par spillere med, som også var i ilden for La Liga-holdet, sidst de spillede, så jeg forventer en rigtig spændende og god returkamp på MCH Arena, siger Kenneth Andersen.

Sidste år kvalificerede man sig til ottendedelsfinalen – hvilket kun lykkes hvis man slår Málaga ud – efter man slog Atletico Madrid ud efter en nervepirrende straffesparkskonkurrence.

 

In this article