FCK vinder derbyopgør over Brøndby i U/19 Ligaen

Der var rivalopgør, da Brøndby tog imod FCK. FCK var ubesejret, og det fortsatte de med at være efter opgøret.

Brøndby IF 2-4 FC København
0-1 Nicklas Røjkjær (19’)
0-2 Nicklas Røjkjær (33’)
0-3 Carl Holse (44’)
1-3 Oliver Carrara (50’)
1-4 Jonas Wind (straffe, 83’)
2-4 Bertram Gjelfort (90’)

FCK var fyldt med selvtillid, da de gæstede Brøndbys baner lørdag til derbyopgør i U/19 Ligaen. FCK’erne havde inden kampen to sejre og fire uafgjorte, så for at blive i toppen måtte de vinde. Brøndby har derimod fået en dårlig start, da de inden kampen havde vundet tre og tabt tre. Behovet for sejr var altså også stort der.

FCK startede kampen fantastisk. Efter ca. en halv time havde stortalentet Nicklas Røjkjær allerede scoret to gange. Nicklas Røjkjær, som også lige har scoret for FC Købehavns førstehold i pokalturneringen. Lige inden pausefløjt gjorde Carl Holse det til 3-0. Med 3-0 i pausen så det rigtig sort ud for Brøndby IF U/19.

Brøndby var meget bedre med i spillet i anden halvleg. Der gik heller ikke lang tid, før Brøndby bragte lidt spænding ind i kampen, da Oliver Carrara scorede for de blågule. 1-3-stillingen holdt i lang tid, hvor Brøndby havde godt styr på kampen, de manglede dog nogle kasser. I det 83. minut afgjorde FCK kampen. Topscorer Jonas Wind scorede på straffe. I kampens overtid reducerede Bertram Gjelfort for Brøndby. Dermed endte kampen 2-4.

FC København er nu stadig med i mesterskabskampen, da de kun er tre point bag Midtjylland på 1. pladsen. Esbjerg ligger nummer to lige over FCK. FCK har nu 13 point i 7 kampe. Brøndby ligger i midten af rækken. De har ni point i syv kampe.

In this article