FCM U/19-træner: Op til os at skabe kampen

Torsdag eftermiddag tørner FCM og Randers Freja sammen i U/19 Ligaen. Noget ”ulvenes” træner ser frem til efter nederlaget tidligere på ugen i Youth League.

Sidst FCM’s U/19 hold måtte forlade banen, var det med et nederlag i baglommen. Det var det første nederlag i sæsonen, hvor de blev slået af Málaga FC i UEFA Youth League.

Det var målet til 2-0, der gjorde ekstra ondt på de unge ulve. Cheftræner Kenneth Andersen har det derfor meget godt med, at han og spillerne skal spille kamp igen lørdag. Nu handler det bare om Randers.

– Vi har en god og bred trup, så det er tænkeligt, vi roterer på nogle pladser, men nu skal vi lige have gjort status på fredag og se hvor trætte benene er, fortæller Cheftræneren til FCM’s hjemmeside.

Hvis man sammenligner med den sidste kamps modstander, er det en anden spillemæssig udfordring, der venter dem. Randers betegnes nemlig som U/19 Ligaens ”minimalister”. De har lavet ti mål i syv kampe, men har kun lukket syv mål ind, præcis det samme antal som FCM og kun overgået af FCK, der kun har lukket seks mål ind. Randers befinder sig på 5. pladsen inden lørdagens opgør.

Kenneth Andersen ved at de er svære at skabe chancer mod.

– Randers er svære at skabe chancer mod, og samtlige deres spillere tager del i det defensive arbejde. Jeg forventer at det bliver op til os at skabe kampen, men kan vi få gang i det samme angrebsspil som i kampene mod AaB og FCN, så er jeg også overbevist om, at vi nok skal finde de offensive løsninger, fortæller han til FCM’s hjemmeside.

Med en sejr kan FCM definitivt skabe et hul fra førstepladsen og ned til ligaens anden- og tredjeplads.

In this article