FCM U/19-træner om returopgør: Der er tro på tingene

Onsdag aften tager FC Midtjyllands U/19-hold mod Málaga CF på hjemmebane efter de tog hjem fra Spanien tidligere i november med et 2-0 nederlag i bagagen.

Onsdag aften klokken 19:00 tager FC Midtjyllands U/19-hold imod spanske Málaga CF hjemme på MCH Arena i Herning. Tidligere på måneden mødtes de to hold i Spanien, hvor det var Málaga, der trak det længste strå og vandt kampen 2-0, blandt andet med et mål dybt inde i dommerens tillægstid i anden halvleg.

Det bliver altså en svær opgave for FCM, der ikke engang har et udebanemål at læne sig op ad.

– Med et 2-0-nederlag i bagagen står vi selvfølgelig over for en svær opgave. Men vi vil gribe kampen an, præcis som vi gjorde i Málaga. Dernede havde vi muligheden for at sætte det spil, som vi gerne ville, men vi skal forsøge at skabe noget mere, på de chancer, vi har, siger træner Kenneth Andersen til klubbens hjemmeside og uddyber:

– For os gør det ikke noget, om der står 0-0 ved pausen. Så må vi lave ændringer derfra. Vi har både en plan A, B og C i forhold til, hvordan kampen falder ud. Står vi og mangler et enkelt mål til sidst, så har vi en plan for det. Og så vil vi øve os i at sparke straffe, hvis udfaldet skulle bringe os i den situation.

Selvom FCM har tabt to gange i denne måned, første gang til Málaga og senest til FCK i U/19 Ligaen, slår det ikke hårdt ned på de unge ”ulve”, som ellers har haft et succesfuldt efterår, hvor de blandt andet har slået RSC Anderlecht ud af Youth League og har førstepladsen i U/19 Ligaen.

– Når vi kigger tilbage på vores kampe i både ligaen, Youth League og de nordiske mesterskaber, så mangler holdet ikke noget på selvtillidskontoen. Der er tro på tingene, og vi er klar til onsdagens udfordring, siger træneren.

Hvis FCM U/19 formår at spille sig videre, går de videre til ottendedelsfinalen. En runde de har været i før, hvor de sidste år slog Atlético Madrid hjemme i Herning efter en spændende straffesparkskonkurrence, efter de havde spillet 4-4 i den ordinære spilletid.

Kampen kan ses live på MCH Arena klokken 19:00, hvor der er gratis entré. Kampen bliver ikke vist i TV.

In this article