FCN U/17 storsejrede i Silkeborg

Silkeborg blev kørt over, da FC Nordsjælland gæstede Søholt Idrætsanlæg i U/17 Ligaen og vandt hele 8-2.

U/17: Silkeborg 2-8 FC Nordsjælland

0-1: Nikolai Frederiksen (6′)
0-2: Mathias Jørgensen (9′)
0-3: Oliver Tølbøll Rimmen (33′)
0-4: Mathias Jørgensen (35′)
0-5: Frederik Juul Christensen (44′)
1-5: Stefan Stojilkovic (56′)
2-5: Stefan Stojilkovic (66′)
2-6: Emeka Nnamani (67′)
2-7: Nikolai Frederiksen (72′)
2-8: Karim El-Haddouchi (73′)

Det var en sand målfest tilskuerne ved kunstgræsbanen på Søholt Idrætsanlæg i Silkeborg skulle blive vidne til lørdag eftermiddag. Selvom det regnede kraftigt var flere trofast mødt op for at se de unge spillere i aktion.

Allerede fra første fløjt lagde hjemmeholdet ud med at forsøge at presse højt på banen. Desværre for Silkeborg lykkedes det aldrig rigtigt, og gæsterne fra Farum spillede sig glimrende ud af presset hver gang. Der nåede da også kun at gå små ti minutter før gæsterne var foran med 2-0,

Nordsjælland var altdominerende i første halvleg, og da mandskaberne efter 40 minutter kunne gå til pause, var det med en føring på hele 4-0 til gæsterne. Trods den store føring skulle hjemmeholdet prise sig lykkelig ved, at føringen ikke var større.

Efter pausen fortsatte det samme kampbillede fra første halvleg. Nordsjælland dominerede og fik også udbygget føringen allerede fire minutter inde i halvlegen.

Efter 56 minutter fik Silkeborg tilkendt et straffespark, da Marcus Gudmann forhindrede en Silkeborg-scoring, og derfor måtte gå tidligt i bad. Sparket fra ellevemeter-pletten omsatte hjemmeholdet Stefan Stojilkovic sikkert og reducerede til 1-5.

Ti minutter senere scorede Stojilkovic endnu en gang for værterne, og så var der et lille håb for silkeborggenserne.

Istedet for et comeback fra hjemmeholdet lukkede nordsjællanderne kampen, og scorede tre gange på seks minutter. Derfor ender kampen med en knusende Nordsjælland-sejr på 8-2.

Efter storsejren hopper FC Nordsjælland op på fjerdepladsen, mens Silkeborg er placeret på 11.-pladsen.

In this article