HB Køge vandt topkamp over Hobro

Mandag aften leverede HB Køge en vaskeægte mandfolkeindsats, da de hjemme på Castus Park i Herfølge slog topholdet Hobro med 1-0.

Det var Hobro, der kom bedst fra start og i kampen første tyve minutter havde masser af hjørnespark. HB Køge havde sværere ved at spille sig ud af modstandernes pres. Men til HB Køges fordel stod de heldigvis godt defensivt, og alle dødsbolde blev sendt ud af farezonen.

Midtvejs i første halvleg begyndte HB Køge at blive bedre, og efter 27 minutter kom de frem til deres hidtil bedste afslutning. Lee Rochester fik efter en flot vending tid og plads til at forsøge sig fra distancen. Men afslutningen røg desværre forbi Hobromålet.

Seks minutter senere kom målet så. Kristian Andersen skød et indlæg i højre side, som blev forlænget af Mads Juel Andersen og endte til sidst hos Alexander Bah, der hurtigt fik sendt bolden ind foran målet. Her var Mads Juel Andersen klar igen og sparkede en flot indersidebold ind i målet.

I anden halvleg var det hjemmeholdet, der kom bedst fra start og bare efter fem minutter havde Lee Rochester et skud på overlæggeren.

I 20 minutter havde HB Køge gang i en god omstilling, hvor de havde flere chancer. I kampens sidste kvarter kom de frem til yderligere to store muligheder. March Rochester stod bag afslutningerne begge gange, men de blev dog ikke en realitet.

Hobro forsøgte sig meget med lange bolde frem mod HB Køges forsvar, men de var for stærke.

Sejren sender HB Køge frem på tredjepladsen i 1. Division. De er to point efter Hobro og fire efter Vendsyssel, som lige nu topper rækken.

Næste kamp, for HB Køges vedkommende, er på udebane mod FC Helsingør den 20. november.