Joakim Mæhle om dårlig AaB-periode: For en ung spiller er det selvfølgelig hårdt

AaB’s unge back Joakim Mæhle beretter om et AaB-mandskab, der arbejder hårdt i den nuværende landskampspause.

Alka Superligaen ligger på grund af landskampspause stille, men på træningsbanerne på Hornevej fortsætter arbejdet ufortrødent. Ifølge den unge AaB-back bliver der arbejdet igennem på træningsbanen med både det offensive og det defensiven:

– Vi har lukket nogle lidt for lette mål ind, synes vi selv, og samtidig har vi ikke scoret så mange, så det er selvfølgelig noget, som vi træner ekstra meget på at forbedre. Spillet ser egentlig fint ud, og vi kommer frem til chancer, men vi skal have mere kvalitet i afslutningerne hele vejen rundt. Alle ved godt, at der skal hårdt arbejde til, og det er noget, som hele truppen skal rette op på. Nogle af de ældre spillere har før mødt modgang og kan gå foran. For en ung spiller, som lige er kommet op, så er det selvfølgelig en hård periode, men noget som kan være med til at give hår på brystet, for de dårlige perioder kan altid komme, siger Joakim Mæhle til aabsport.dk.

Næste kamp for AaB er hjemmekampen på Nordjyske Arena mod FC København næste fredag, og Mæhle tror på, at det kan blive til point, selvom det bliver svært:

– Det bliver en svær kamp mod FC København, men også en kamp, som er nemmere at gå til for vores vedkommende, for de vil også gerne spille fodbold. Når to hold mødes, som begge gerne vil spille fodbold, så bliver der mere plads til at spille sit spil. Det kan nemlig være rigtig svært at spille mod pakkede hold, som slår lange bolde. Jeg tror på, at det bliver en kamp, som vi har mulighed for at få point med fra, siger Joakim Mæhle til aabsport.dk.

Joakim Mæhle og resten af AaB-truppen gå i kamp mod FC København fredag den 18. november kl. 20.15 på Nordjyske Arena.

In this article