Joakim Mæhle på kontrakt til 2020

AaB har forlænget med Joakim Mæhle, som nu er på kontrakt indtil 30.juni 2020.

Han skiftede allerede til AaB som 12-årig fra samarbejdsklubben Østervrå I.F.

Joakim Mæhle blev i sommer, sammen med fem andre holdkammerater, rykket op i Superligatruppen.

AaB’s sportsdirektør, Allan Gaarde, er godt tilfreds med Mæhle og hans udvikling.

– Joakim Mæhle er et produkt af vores dygtige talentarbejde i både AaB og i vores cirka 120 samarbejdsklubber, og det har været imponerende at følge, hvor hurtigt han har formået at løfte sin udvikling til Superliganiveau.

Også i sit sidste år som ungdomsspiller var ”Joa” en af dem, der trådte særligt frem, og han er så at sige kommet fra baghjul med nærmest kometlignende hastighed, siger Allan Gaarde til AaB’s hjemmeside.

– Mæhle er både hurtig og indeholder en kæmpe motor, ligesom han også har fysik, fighteregenskaber og fin teknik. Herudover er han en sympatisk og fornuftig ung mand, der målrettet vil fortsætte sit fokus på at dygtiggøre sig, fortsætter han.

For Joakim Mæhles vedkommende er det blevet til 11 uofficielle kampe, og en enkelt scoring. Han er endnu ikke udtaget til et dansk U-landshold.

Joakim er også meget glad for at have forlænget med AaB

– Jeg er fantastisk glad for forlænge aftalen med den klub, som jeg allerhelst vil spille i.

Det giver ro, men samtidig er jeg meget bevidst om, at det er nu, at det hårde arbejde starter, og jeg vil selvfølgelig gøre alt for at forsøge at beholde min plads på holdet, selvom der er hård kamp om at spille.

Mæhle er meget taknemlig for, at Lars Søndergaard har ville give ham chancen.

– Det er gået langt hurtigere for mig end forventet, og jeg er glad for, at Lars (Søndergaard, AaB’s cheftræner, red.) har turde give mig chancen, og nu handler det personligt om at fortsætte min udvikling og være med til at tage ansvar, så vi som hold igen begynder at hente sejre, fortæller Joakim Mæhle, til AaB’s hjemmeside.

 

In this article