Kasper Dolbergs agent: Han bliver hos Ajax

Kasper Dolbergs fremtræden har taget Danmark med storm, og fik forleden dag sin debut på landsholdet imod Kasakhstan.  

19-årige Kasper Dolberg – der bare har imponeret og har taget Holland med storm, siden han fik debut for Ajax i sommer – har scoret otte gange i 20 kampe og er det klare førstevalg i front hos Ajax.

Siden sin debut for Ajax, har store dele af den danske fodboldverden håbet på en snarlig debut på landsholdet, da Dolberg har vist potentiale til at kunne matche personligheder som Jon Dahl Tomasson og Nicklas Bendtner. Denne debut kom i denne weekend mod Kasakhstan, og hans indtræden fik hele stadion ud på kanten af deres sæder.

Efterspørgslen for Kasper Dolberg er steget markant over det seneste stykke tid, og det har betydet at hans agent, Jens Steffensen, har måtte gå ud og klargøre hans fremtid.

– Kasper er et perfekt sted lige nu. Han har bevist, at han er en god mand for Ajax. Han spiller med selvtillid på grønsværen, og det er alfa omega at være et sted, hvor man er accepteret, og det er Kasper i Ajax.

– Hvis der kommer et stort bud, er det Ajax, der skal sige ja eller nej, inden vi kan forhandle. Der er også en god chance for, at Kasper siger nej, hvis der er en stor klub, der vil have ham. Der har ikke været noget konkret endnu, men der er jo hele tiden den her rumlen, så vi må se, hvad der sker, siger Jens Steffensen.

Han fortæller til Tipsbladet, at telefonen ringer uafbrudt, med storklubber i den anden ende af røret, som alle sammen enten vil have info om Dolberg, eller have forstå hvordan hans kontrakt ser ud hos Ajax Amsterdam.

– Det er da lidt specielt, for det er store klubber, der ringer, men alle unge spillere, der kommer frem på den måde, vil der være rift om og interesse for. Det siger sig selv.

– Det, som vi kigger på, er ikke pengene. Det er, hvad der er bedst for spilleren. Det er den måde, vi rådgiver på. Hvor er det bedste sted at udvikle sig for spilleren lige nu? I al beskedenhed synes vi, at vi har rådgivet godt fra begyndelsen.

Som det ser ud lige nu, så ligger fremtiden hos Ajax Amsterdam, som muligvis også er det bedste sted, for at have en konkret mulighed for spilletid, og derved en reelt mulighed for at udfylde hans potentiale.

In this article