Kenneth Andersen efter Malaga: Bliver svært at holde dem fra chancer

FCM’s U/19-hold tabte tirsdag aften i Youth League til Málaga CF, og det ærgrer danskernes træner.

Det var en ærgerlig U/19 træner som udtalte sig til FCM hjemmeside, efter deres kamp mod Malaga FC onsdag aften, som de tabte 2-0.

– Det ærgerlige er den måde det sker på, sukkede Kenneth Andersen godt to timer efter kampens 95. minut var spillet ud.

Hans tanker var stadig på det sidste mål Malaga satte ind, i det allersidste tillægsminut.

– Det var noget andet at gå derfra med et 2-0 nederlag end med et 1-0, fortæller cheftræner Andersen til deres hjemmeside:

– Vi kunne godt leve med et 1-0 nederlag, og Malaga virkede også tilfredse. Så det er ikke fordi vi satser hele butikken, da vi får det hjørnespark til allersidst. Der er fortsat en mulighed, og den går vi efter med alt vi har. Men ja, der er pokker til forskel på at komme herfra med 0-1 og på at komme herfra med 0-2.

Han kunne godt selv se, at det var et andet slags pres de unge spaniere lagde på dem.

– I forhold til måden Malaga gjorde det på, de lagde et hårdere og hurtigere tryk end vi er vant til. Det stressede os en del og vi lavede en del fejl.

Nu har de unge ulve tre uger til at lægge skuffelsen bag sig, og gøre sig klar til returopgøret d. 23. november på MCH Arena i Herning.

Cheftræner Kenneth Andersen, ved det er en svær opgave der venter dem. Men han tror ikke det er umuligt.

– Vi har vundet vores kampe på MCH Arena. Så selvfølgelig kan det lade sig gøre. Jeg tror den største udfordring bliver at holde Malaga fra chancer. For på individuelle kvaliteter har de jo noget at komme med og er virkelig dygtige. Jeg tror det bliver at holde balancen mellem selv at skal op og score, og holde dem fra chancer. Det bliver helt sikkert svært, men der er ikke noget der er umuligt, udtaler han til FCM TV.

FCM U/19 har før slået hold som FC Saburtalo, Legia Warszawa, Atlético Madrid og Anderlecht på hjemmebane i Herning.

In this article