Målrig pointdeling i AGF-EfB U/19

AGF og Esbjerg tørnede sammen i U/19-Ligaen i et målrigt opgør, der endte 3-3. 

I silende regnvejr blev en tempofyldt og målrig affære afviklet mellem AGF og Esbjerg –  kampen sluttede 3-3. AGF-spillerne lagde flot ud, og efter fem minutter stod Mads Mikkelsen bag føringsmålet, da han fra kanten af feltet udplacerede Esbjergs keeper.

Som halvlegen skred frem, kom gæsterne bedre med i spillet, og knap midtvejs bragte vestjyderne balance i regnskabet efter kvikt opspil i højre side. Der skulle dog ikke gå mange minutter, før hjemmeholdet atter tog føringen. Direkte på frispark sendte Mustapha Bundu på fornem vis bolden i netmaskerne til 2-1, hvilket også var stillingen ved pausen.

Fra anden halvlegs start overtog gæsterne initiativet, og det udmøntede sig i to hurtige scoringer efter hinanden. AGF-spillerne viste dog fin moral, og med tyve minutter igen gjorde Mathias “Marvin” Laursen det til 3-3, da han udnyttede et fremragende forarbejde af Mustapha Bundu, der i venstre side kom forbi et par Esberjg-spillere og spillede bolden ind til en helt fire Mathias Laursen.

I slutfasen havde begge hold gode muligheder til at tage sejren. Tættest på at løbe med alle tre point var hjemmeholdet, der også havde bolden i nettet, men målet blev annulleret for offside, og det hele sluttede 3-3.

In this article