Månedens Superligatalent – sæson 16/17, oktober: Joakim Mæhle, AaB

Embed from Getty Images

D’ BOLD kårer efter hver måned en teenager, der i den pågældende periode har gjort det særligt godt i Superligaen.

I optakten til denne sæson blev 19-årige Joakim Mæhle rykket op på AaBs førstehold, hvor han til at starte med blot var reserve. Efterhånden blev han sluset ind på holdet, som han i begyndelsen af august fik debut for.

Derefter fulgte nogle kampe uden spilletid, men så blev højrebacken aktuel igen, og nu spiller han fast for nordjyderne.

I hjemmekampen mod FC Nordsjælland sikrede Joakim Mæhle endda sin klub et point, idet han udlignede til slutresultatet 1-1. Udover sit mål har forsvarsspilleren mange gange markeret sig i offensiven. Hele 10 gange i 8 Superligakampe har han skudt bolden af sted mod mål.

Ved siden af sine optrædener i Superligaen har Mæhle også været en del AaB-holdet i to pokalkampe, og dermed har han sammenlagt spillet 10 kampe for AaB, hvori det er blevet til fire sejre, en uafgjort og fem nederlag.

In this article