Marcus Mølvadgaard har skrevet under på fuldtidskontrakt i Randers FC

I august fik han sin debut i Alka Superliga, da han blev skiftet ind for AC Horsens. Fra nytår er han permanent en del af førsteholdsgruppen i Randers FC.

Sportschefen Ole Nielsen er meget positiv

-Marcus er et af de største angrebstalenter i sin årgang i dansk fodbold, så det er dejligt, at vi er nået til enighed om, at det er her, han skal blive ved med at udvikle sig i den kommende tid. Han er en ung spiller med potentiale, men vi er også godt klar over, at der skal fyldes mange ting på i hans udvikling. Så vi er forberedte på, at det naturligvis tager noget tid, før han er helt superliga-klar, udtaler han til randersfc.dk.

Mølvadgaard spiller til daglig på U/19-ligaholdet, og har spillet mange kampe for reserveligaholdet i denne sæson.

-Af sin alder er han en teknisk og fysisk god spiller, men samtidig også en uortodoks spiller, der bliver spændende at følge i fremtiden, siger Ole Nielsen.

Marcus glæder sig til at kunne koncentrere sig om fodbolden.

– Det har været utroligt spændende at snuse til seniorfodbold i det seneste års tid, og at få debut på hjemmebane var stort. Nu gælder det om at klø på og suge til mig, så jeg kan fortsætte min udvikling, fortæller Marcus Mølvadgaard til Randers hjemmeside.

 

In this article