“Mesterlære”-træninger binder klubben sammen

Der kan næppe herske tvivl om, at FC Nordsjælland gør meget for at lykkes med klubbens talentudvikling.

Et af nordsjællændernes mange initiativer kalder de “mesterlære”, og det går ud på, at nogle af Kasper Hjulmands spillere fra ALKA Superliga-truppen står for en af ungdomsholdenes træningspas – og det er noget, der binder binder klubben sammen. Det mener U/17 Liga-cheftræner, Kasper Kurland.

– Jeg synes, at det binder klubben sammen på en helt speciel måde, at vi har de her sessioner, hvor spillerne kan give deres erfaringer videre til de unge drenge, og at de kan spejle sig op i, hvordan Superliga-spillerne gør det, fortæller Kasper Kurland.

Hør hans og flere af ungdoms- og Superliga-spillernes vurdering af initiativet i fcn.dk’s indslag nedenfor.

In this article