Nederlag til Silkeborg U/19 trods god start mod Lyngby

Silkeborg U/19 kom hurtigt foran med 1-0, men Lyngby overmatchede jyderne og tog sejren i sidste ende.

Silkeborg IF – Lyngby BK 1-3
1-0 Thomas Lodberg (12)
1-1 Emilio Simonsen (21)
1-2 Jens Odgaard (58)
1-3 Troels Nielsen (71)

Silkeborg var på hjemmebane for første gang i fem kampe, men det skulle vise sig ikke at være nogen særlig fordel dem, da de lørdag mødte Lyngby i U/19 Ligaen.

Silkeborg kom dog godt fra start. For allerede efter 12 minutter bragte Thomas Lodberg det jyske hold foran med 1-0 med et brag af et skud på en ripost efter et hjørnespark. Herefter blev spillet dog mere lige og ni minutter senere udlignede Emilio Simonsen for Lyngby til 1-1, hvilket også var pausestillingen.

Begge hold havde masser af chancer i anden halvleg for at bringe sig foran, det var dog Lyngby, der trak det længste strå og scorede først. Og faktisk var det med lige under 20 minutter tilbage af kampen foran 1-3 på mål af Jens Odgaard og Troels Nielsen.

– Det kniber med skarpheden i afslutningsspillet i øjeblikket og kombineret med lidt sløj forsvarsspil i perioder, så blev det igen et nederlag. Men jeg er sikker på, at vi kommer stærkt tilbage i næste weekend, lyder det fra Silkeborgs U/19-træner Dennis Pedersen.

Lyngbys træner er glad for sejren.

– Jeg er rigtig glad for sejren og over, at vi vendte 1-0 til 1-3 i Silkeborg, hvor vi traditionelt har det svært. Nu ser vi frem til at få besøg af OB, der har lagt imponerende fra land i U/19 Ligaen, og det bliver en rigtig fin test for os, slutter Lyngbys U/19-træner Thomas Lollike.

Lyngby er nu nummer seks i ligaen efter seks kampe, mens Silkeborg er tre point bag Lyngby på ligaens 10. plads.

In this article