OB og AaB deler i målrig kamp i U/17 Ligaen

Lørdag tørnede OB og AaB sammen i U/17 Ligaen i Ådalen. Det blev til en utrolig intens affære, hvor det hele endte 3-3.

U/17: OB 3-3 AaB
0-1 Selvmål (10)
1-1 Nikolai Skøtt (48)
1-2 Søren Østergaard Tengstedt (61)
2-2 Nikolai Skøtt (64)
2-3 Mikkel Kaufmann (71)
3-3 Rasmus Nissen (75)

AaB fortsatte med at komme foran mod OB i deres indbyrdes kamp i U/17 Ligaen, men hver gang kom OB tilbage, og resultatet blev derfor uafgjort.

Bundholdet fra Odense fik en rigtig skidt start på kampen, da de allerede efter 10 minutter kom bagud. Målet kom efter et frispark, som endte i noget klumpspil. I det hele taget var det AaB, som sad på spillet i løbet af første halvleg. Aalborgenserne kom frem til flere store chancer, men de formåede altså ikke at score flere mål inden pausefløjt. Der stod derfor 0-1 ved pausen.

De unge OB-drenge kom meget bedre ud til anden halvleg. I deres første chance efter pausen scorede de, da Nikolai Skøtt på en lidt obskur assist fik bolden, og fik sparket den sikkert i mål. Efter en times spil kom AaB atter en gang foran. AaBs topscorer, Søren Tengstedt, stod for scoringen. Tengstedt ligger nummer tre på topscorerlisten med ni mål.

Få minutter efter scorede Nikolai Skøtt sit andet mål i kampen efter klumpspil fra et hjørnespark. Endnu, endnu en gang kom AaB foran. Mikkel Kaufmann scorede på en friløber. I kampens slutminutter kom OB også atter en gang tilbage i kampen. På et vanvittig flot frispark bankede Rasmus Nissen bolden ind til 3-3. Kampen sluttede 3-3.

OB ligger nu tredjesidst med kun otte point i ti kampe. Det var derfor vigtigt, at de fik udlignet til sidst, da hvert et point tæller. AaB ligger nummer fem. De har skrabet sytten point sammen i ti kampe. Hvis AaB nu havde vundet kampen, havde de faktisk ligget på en bronzeplads, så de ærgrer sig nok i Aalborg!

Målene fra kampen kan ses her:

In this article