OB og FCM U/19 drager til Nordiske Mesterskaber om 10 dage

Om 10 dage drager OBs og FCMs U/19-mandskaber til Göteborg for at spille Nordiske Mesterskaber. De to hold repræsenterer Danmark i turneringen.

Den 11. november drager fynboernes og midtjydernes U/19-hold over Sundet til Göteborg for at spille Nordiske Mesterskaber. Turneringen spilles i og omkring Serneke Arena i Göteborg. Puljerne til turneringen er netop blevet offentliggjort.

OB U/19 er kommet i gruppe med Elfsborg fra Sverige, Molde fra Norge og Rosenborg fra Norge. Der er altså modstand fra nogle af Nordens største klubber.

FC Midtjylland U/19 er kommet i gruppe med Malmø FF fra Sverige, Vålanrenga fra Norge og Brommapojkarna fra Sverige. Det vil altså sige, at Sverige og Norge stiller med tre hold hver i turneringen, mens Danmark kun har to med.

Det er dog to formstærke hold, som Danmark sender af sted. FC Midtjylland er indtil videre ubesejret i U/19-ligaen med fem sejre og én uafgjort. De har to point ned til Esbjerg på andenpladsen – Esbjerg har dog spillet to kampe mere end FCM. Det er derfor et meget suverænt og selvtillidsfyldt FCM-hold, der tager afsted til Sverige.

OB er også fint kørende. De fynske talenter ligger på en 4. plads med 12 point i seks kampe, de har vundet fire og tabt to. OB har endda spillet to kampe mindre end andenpladsen, Esbjerg, og én kamp mindre end tredjepladsen, FC København, så OB har gode muligheder for at kravle højere op i tabellen.

Første spillerunde spilles den 11. november. Efter det er der én dags pause, og så kommer anden spillerunde den 13. november. Tredje spillerunde afvikles først den 25. november, og så er der placeringskampe den 27. november.

D’ BOLD ønsker de to danske klubber held og lykke med turneringen!

In this article