OB nummer seks i norden

Logo

OB havde ikke samme succes som FC Midtjylland, men kunne derimod tage til takke med en sjetteplads.

Mens at FC Midtjylland blev kåret som nordiske mestre, tog OB U/19 sig af sjettepladsen ved turneringen. Malmö FF blev endestationen, som også tog femtepladsen, da man tabte med 1-4 efter svensk dominans og en OB-udvisning.

Første halvleg var en ensidig affære, og reelt var kampen allerede afgjort ved pausen ved stillingen 2-0. Også i anden halvleg kom svenskerne stormende ud. Men selvom at de scorede til 3-0 efter 66 minutter, lagde fynboerne sig ikke ned – ikke helt. Mads Frøkjær fik alligevel banket noget optimisme ind i holdet med hans scoring til 1-3.

Den tro, det smalle håb, blev dog ødelagt da Jacob Mikkelsen blev vist ud med godt ti minutter tilbage af kampen. Og med fordelen af at være i overtal, havde svenskerne ikke svært ved at skabe chancer, og det gav pote for dem, da Malmö FF i overtiden cementerede sejren med scoringen til 4-1.

Trods sjettepladsen er træner Kim Engstrøm dog tilfreds med holdets præstationer løbende i turneringen.

– Vi ærgrer os over vores sidste kamp i turneringen. Vi havde i de tre puljekampe spillet nogle flotte kampe. På trods af to knebne nederlag var vi godt tilfredse med vores præstationer.

OB’s næste kamp er i U19 Ligaen, hvor de tager imod Randers Freja, den 3. december kl. 13.00

In this article