Randers Frejas dødbolde slog til imod Silkeborg U19

Logo

Randers Frejas dødbolde var Silkeborg IF U19 overlegne, og med fire mål på fire af slagsen, blev det til en sejr på 4-2.

To reduceringer af henholdsvis Magnus Matsson og Tobias Perto fra Silkeborg IF’s side var nytteløse, da de gæstede Randers Freja og tabte med 2-4. Ærgerlige følte de sig også, da Randers’ fire mål alle kom efter dødbolde.

Selvom at det på papiret så ud til at være en meget jævnbyrdig kamp, mener Silkeborg U19-træner stadigvæk, at det var hans hold so var bedst.

– Vi vinder kampen på langt de fleste parametre i dag, og resultatet mener jeg bestemt ikke er det rigtige billede af kampen. Men vi må også kigge indad og sige, at vi er for nemme at score imod, og så er det svært at vinde fodboldkampe, fortalte cheftræner Dennis Pedersen efter kampen.

Men igen kan man bruge de famøse ord: “Fodbold spilles ikke på papir”. For når bolden er rund, kan alt ske i fodbold, og når man er så skarpe på dødbolde, som Randers Freja var i lørdags, så kræver det ikke meget at score fire mål.

Randers Freja vinder altså 4-2 over Silkeborg IF i U19 Ligaen

 

In this article